Theespecialiteiten

Kannetje 4 €


Ceylon

Een klasse-thee uit Sri Lanka, geurig en smaakvol, geschikt om de hele dag door te drinken.

Seasons Tea

Mélange van Ceylonthee met sinaasappel, rozenblaadjes, korenbloem-bloesem, citroen, mango.

Wilde Kersen

Vruchtenmelange met hibiscusbloemen, rozenbottel en zuiver gedroogde kersenstukjes.

Bosvruchten

Vruchtenmélange met hibiscusbloemen, rozenbottel en zuiver gedroogde bosvruchten. Pure mengeling van gedroogde vruchten met toevoeging van vruchtenpulp en natuurlijke aroma's. Thee zonder theïne.

Earl Grey

Een typische Engelse thee. Aan de thee wordt wat olie van bergamot (een citrusplant) toegevoegd waardoor het zijn typische smaak krijgt.

Japanse Sencha

Zuivere groene Japanse Thee. Rijk aan mineralen en vitamine E waardoor het vetophoping beperkt en de veroudering vertraagt. Fluor aanwezig.

Flower Garden

Japanse groene thee met papaja-, ananas-, aardbei-, en frambozenstukjes, vermengd met malvenbloemen, rozenblaadjes en exotische aroma's.

Natuurlijke Rooibos

Het is theïnevrij en heeft daardoor een kalmerende werking. Is rijk aan vitamine C, mineraalzouten, proteïnen en antioxidanten. Helpt bij allerlei allergische kwalen zoals hooikoorts en bestrijdt maagkrampen.

Paimutan

Witte thee afkomstig uit het bergachtige Fujian-gebied in Zuid-China. Wordt gemaakt van kleine knopjes en blaadjes. Het heeft een zacht aroma en een bloemige smaak.

Avondgenoegen

Kruidenmengsel met citroenmelisse, verbena, hibiscus, gedroogde stukjes braambes, papaja, sinaas, citroen en appel. Kalmerende werking.